31 Aralık 2009 Perşembe

Bugünün dünden farkı neyse, yarının da o olacaktır!

Aha da büyük laf ettim. Duramadım yaziim dedim şu yeni yılı. Çok fazla bel bağlayan var, yeni yıldan istekleri olan falan. Açıkcası hiç hazetmiyorum bu muhabbetten. Evet ümit etmek güzeldir gelecek günlerin güzel olmasını dilemek de fakat yeni yılla insanmış gibi konuşan ey güzide insanlar delirdiniz mi ? Allaaasen gece saat 12'yi vurunca ne değişicek ki, sabah uyandığında ne farkedicek bana bi söyle. Tamamen zaçmalık yani bu coşku. Sakin olun bencesine. Yapmak istediklerinizi listelerken geçen yıl için planladıklarınızı yapabilmişmisiniz ona göz atın derim. siz fazla kaale almayın beni yinede nede olsa ben bigaribim. :)

4 yorum:

  1. saçma düşünüyon bence 9 lar 10 olcak bi kere. düşün 9bin altının var 10 bin olcak:PpP he ya ya... hem yeni yıl insana şans getiriyor, uğur getiriyor. uğur getir bakim yavrucum aplana...

    YanıtlaSil
  2. Vay altın mı aa bak bu yönden düşünmemiştim dur belki daha fazla bile olabilir :Pp Sanmam şans felen getirdiğini o ancak yıl sonunda anlaşılıyo hem :) Seneye görüşelim bakalım yok espri diye demedim 2011'de yani, bakalım 2010 şanslı gelicek mi :) Bekleyelim ve görelim.

    YanıtlaSil
  3. milli piyangodan 60 tl çıktı bi garip women zengin oldum diyemiorum 60 tl ye kırmızı don bile alamam ben. :p

    YanıtlaSil
  4. At gitsin beeee o da paramı :Pp

    YanıtlaSil